Födelsedagsfrukost blev svensexa

Gårdagen var en lång dag, födelsedagsfrukost på morgonen hos min goda vän Emil som tog steget över till 30.

Det var otroligt trevligt och lite annorlunda att träffas på morgonen och fira, hans födelsedagsfrukost avslutades dock abrupt då någon helt plötsligt skrek ”svensexa” – Då satte det igång.

En dag full utav lek och stoj för Emil.

Födelsedagsfrukost blev svensexaDet kändes riktigt bra att få uppleva detta tillsammans med resten utav gänget, även fast det blir lite jobbigt när ca 20 personer springer omkring i en tvårumslägenhet där jag inte kände speciellt många utav dem.

Jag kände att det blev lite väl mycket och fick avlägsna mig ifrån platsen efter en stund vilket var tråkigt. Har dock vanan inne och vet hur det brukar bli och valde därför att försöka satsa lite på kvällen istället.

Sagt och gjort, åkte tillbaka på kvällen fast då till en annan plats där en annan god vän hade en återföreningsspelning med sitt gamla band enbart för denna kvällen. De hade inte spelat tillsammans på 10 år.

Är mycket glad att jag inte missade detta.

De bad mig tända en lampa när de skulle börja spela, det gjorde att pulsen ökade rejält på mig och jag blev riktigt stressad och nervös. Känns otroligt dumt då det inte krävs speciellt mycket för att få fram lite ljus.

Det var otroligt frustrerande att inte kunna vara stilla, jag känner mig otroligt dum och det är riktigt pinsamt att hela tiden köra en ”vals” på golvet där jag står.

Tänk om det ändå kunde fungera, att ha fötterna på golvet utan att de hela tiden flyttas. Att kunna vistas i ett rum med främlingar utan att bli helt låst vore inte fel det heller.

 

Födelsedagsfrukost är en bra ide

Jag funderar på att ha något liknande när jag fyller år nästa gång. Göra något annorlunda för en gång skull, eller ja. Jag brukar försöka undvika att fira min födelsedag. Det blir otroligt jobbigt att vara i fokus och stressen ökar vilket brukar kunna bidra till ökade tics vilket jag helst undviker.