Stress och framsteg – Måste varva ner

Jag är uppe i varv, stress precis som vanligt. Nu är det dock den ovanliga perioden varje år som vi kallar för semester, tiden då arbetet ska kopplas bort i några veckor för att man ska slippa sin stress och bara kunna koppla av.

Det är dag ett för mig och dags att försöka komma ifrån min stress.

En enkel uppgift? Vi som lever med konstant stress vet att det inte riktigt fungerar på det viset, men man kan försöka.

Fördelen är att första dagarna är värst och sedan kanske kroppen börjar ändra sig och säger då åt huvudet att det faktiskt inte behövs någon press just nu.

Stress och framsteg

Nu försöker jag att få klart alla smågrejer som har retat mig det senaste, får jag klart dem under veckan då kan jag lägga fullt fokus på min familj. Det vore helt underbart att få umgås med dem utan att känna den överhängande stressen som påverkar alla i omgivningen.

Turen till Ikea gick över förväntan, det var i stort sett folktomt. Allt som fanns på min ”att köpa lista” införskaffades och även monteringen utav luckorna gick felfritt.

Stress och framsteg

Jag tog ingen förebild, glömde det mitt i allt. Tidigare fanns inte benen eller de orangea luckorna, de var svarta på högersidan medan vänstersidan var en komplett bokhylla.

Läckande kedjetäcke

Min allra käraste ägodel, eller det hjälpmedel som fungerar bäst för mig har gått sönder.

Ett mitt kedjetäcke har börjat läcka. För dig som inte vet vad ett kedjetäcke är kan du läsa här.

Att ligga i sängen, försöka koppla ner ifrån dagens stress går inte speciellt bra när man helt plötsligt känner en kedja i örat. Till en början blev jag faktiskt lite nervös, var inte riktigt beredd på detta vill jag lova. Pulsen gick upp lite väl mycket och sömnen uteblev för att sedan återkomma när hjärtrytmen var mera standard, ala Scooters Fire.

Nu är det dags för avrundning med en film jag aldrig sett tidigare, Warrior med Tom Hardy (Bane) – Hoppas den kan vara något att koppla av till.