Hemska människor – Förstår inte hur vissa tänker

Nu finns risken att fel person läser detta jag nu ska skriva om hemska människor. Fast det kanske är bra?

Jag har fått vetskapen om att en vän till mig har fått problem, ett problem som skulle kunna avhjälpas genom att kommunicerar och hjälpas åt.

Nu är det ju jag som skriver och som vanligt blir det lite kryptiskt eftersom uthängning utav andra inte är min grej.

Du kan inte kräva att ditt barn ska kunna något om du inte lär denne – Hemska människor som struntar i sina barn

Om du under en lång period inte lär ut sunda värderingar och liknande till ditt barn, då vore det väldigt konstigt om barnet hux flux kan detta.

Kom inte med absurda krav och hot mot ditt barn när det enda som h*n gör är det du har lärt ut.

Om du som medmänniska, eller förälder lever ditt liv med förhoppningen om att göra rätt mot andra och även dig själv då blir saker och ting mycket lättare.

Det finns få saker som värmer mer än att se någon lära sig eller lyckas med något denne tar sig för. Fast vad vet jag egentligen?

Jag är bara lite ledsen/upprörd, efter att ha fått höra det jag fick höra för ett par timmar sedan. Jag kan inte göra mer än att vara en vän och ”vara där” – Om det hjälper då gör jag det mer än gärna.

De upplevelser som jag har haft under mina år har kantats med flera hemska människor, har vanan inne som man säger. Vad jag försöker göra istället för att bli en utav de där hemska människorna är att fokusera på att hjälpa andra, det ger mig mycket mer.

Allt för många väljer att fokusera på mig och mitt, det är inte min grej riktigt.

Nä nu gnäller jag igen, fy på mig…