Julen över – har du filat på dina nyårslöften?

Julen är över för denna gång. Maten har flödat för många av oss och möjligen en överkonsumtion utav godis som drabbat någon (mig själv).

Saga lyckades med både skumtomte fudge ”Tyrkisk peber” fudge, kan säga att jag är lyckligt lottad som har en sambo som inte bara är söt, fin och rar utan även någon som är bra på att ordna tilltugg.

Julen har varit lugn

Julen har varit riktigt lugn, ingen press och stress vilket jag har märkt av tydligt. Ofta brukar stress påverka mina tics och under stressiga perioder som julen, påsk och liknande brukar detta kunna bli ett totalt kaos med fullständig utmattning som följd.

Dock har jag märkt att mitt ”läpputande” och ”pressande” med ögonen har ökat. Det är dock milda grejer som egentligen inte stör speciellt mycket, förutom när chefen såg mig sitta och kisa med ögonen (Det såg tydligen riktigt roligt ut), bjuder gärna på ett skratt om jag kan.

Har du filat på dina nyårslöften?

Jag lovar att inte ge något nyårslöfte. Det går ändå inte att hålla.

Snart bär flytten av

Snart flyttar vi, julen måste ”ut” först och sedan laddar vi lådorna med allt vi äger och fyller släpet ett par gånger.

Känns härligt att äntligen få komma ifrån denna lägenheten, vår nya är mysig och trädgården vi får ”på köpet” är stor och fin.

Ser fram emot att kunna ha hunden ute betydligt mer än nu, en husky trivs i vinterkylan precis som jag inte gör.