Huvudvärk – Jag såg stjärnor

Huvudvärk modell 2014, praktvurpa och öm i hela kroppen. Det sammanfattar egentligen det hela, fast lite mera ingående ska jag nog bli.

Jag var ute på en kvällspromenad med Phoenix igår, tänkte ta en lite längre tur då jag längtat efter kylan och kände mig på riktigt gott humör.

Efter ca 5 minuters promenad ser jag en stor isfläck på vägen, lika bra att undvika den tänkte jag och gick åt sidan för att mötas av ännu en isfläck. Denna var lite mera dold, inga gatlyktor som visade mig vart den låg.

Jag drar omkull, slår i huvudet, nacken och ryggen, blir liggande. Kan inte ställa mig upp, visste inte om det berodde på halkan eller smällen.

Huvudvärk – Jag såg stjärnor

Att ligga på marken och se stjärnor när huvudet är riktat på asfalten är inte roligt. Det vet vi alla som varit där, eller ja. Alla har faktiskt dragit omkull någon gång och varje gång glömmer man hur ont det gör.

Denna smäll som gav mig min fina huvudvärk är på min top 5 utav ”bulgivare”.

På fredag går flyttlasset

Sambo med foglossning, flytt om några dagar, huvudvärk och vrålpanik. Det sammanfattar min vardag just nu, jag har inte tappat sugen på att skriva. Har helt enkelt inte haft någon ro i kroppen till att skriva något som skulle kunna uppfattas som intressant.

När flytten är avklarad och saker hamnar i lite mera balans, då kommer saker och ting förändras.