Håriga armhålor är äckligt på kvinnor

Håriga armhålor är äckligt på kvinnor – Eller? Läs mina tankar

Äckliga håriga kvinnoarmhålor

Jag har läst fram och tillbaka olika inlägg gällande håriga armhålor. Mycket utav detta tjatet var för att under finalen utav melodifestivalen fångades en jublande kvinnas armhåla på bild.

Reagerar du på detta?
Fick nästan lite ont i magen när jag läste om detta, då jag inte kollar på melodifestivalen, kanske man borde när det är ett sådant spektakel, eller är festivalen såpass dålig att fokus läggs på en armhåla?

Det finns grupper som startas omkring på webben och i verkliga världen likaså om att ”låta håret växa” – Jag tycker detta är otroligt löjligt.

Starta inte några antiraka-grupper
Det finns överhuvudtaget ingen anledning till att starta en sådan grupp, inte någon alls. Varför inte då tänker du? Jo, jag anser att vill du inte raka, då rakar du inte. Svårare är det inte.

Jag erkänner mig svag
Jag erkänner, hår är inte min största glädje, förutom det på huvudet såklart  Men jag anser inte att det har någon betydelse alls, finns det hår på plats, jag bryr mig inte, det finns väl betydligt viktigare saker att oroa sig för/om än hår?

Gör vad du själv vill, inte det som någon säger till dig att göra.
Vill du raka/vaxa/noppa/använda häcksax gör det då, men vill du inte, låt då bli.

Feministen i mig har talat – ”you go girl” eller något liknande borde väl passa in här.