Hur passar en funktionshindrad in i samhället?

Hur passar vi in?

Detta ska bli ett kort inlägg men med stor betydelse, det finns nämligen inte mycket att säga om just detta, eller som jag vill säga om det då det upprör mig en hel del.

Hur passar en funktionshindrad in i samhället?
Jag kan inte på annat sätt beskriva hur vi passar in än med en sko, men inte vilken sko som helst, utan min.
Detta är en helt vanlig sko till utseendet, eller hur? det finns inget med denna som skiljer sig ifrån dina egna, bortsett från modell och liknande då såklart.

Jag har ADHD, Tourettes och OCD, dessa funktionsnedsättningar syns väldigt lite på mig, men de små skillnaderna gör väldigt stor påverkan på just mig.

Varför en sko?
Denna vänstersko är i storlek 46 2/3 – alltså lite större än normalt, men bara lite. Just denna lilla skillnaden med just storleken på min dojja gör väldigt mycket då de flesta är anpassade mellan 38-45 på ett ungefär, då är 46 2/3 lite bökigare att få tag i.

Just precis på detta sätt påverkas vi med NPF, de små skillnaderna vi har utgör ett väldigt stort hinder.

Problemen vi har syns inte, men märks, precis som skon på bilden. Du ser inte att den är relativt stor, men det är den, jag lovar. Det finns mängder med människor som har otroligt mycket större fötter än vad jag har, det säger jag inget om, men för mig är min NPF i vardagen precis som när jag ska köpa skor – Mina fötter passar inte skorna, precis som moi, jag passar ju inte riktigt in heller.