Valdoxan – en bra medicin

Valdoxan – Vad är det egentligen?

Valdoxan är ett relativt nytt antidepressivt medel som används bland annat vid depression men har även visat sig fungera ypperligt för personer med ADHD.
Agomelatin (N-[2-(7-metoxi-1-naftyl)etyl]acetamid) är den verksamma substansen.

Jag kan fortsätta att skriva om innehållet
Men det finns ingen poäng med att göra det då de allra flesta helt enkelt struntar i vad de innehåller, de är bara ute efter effekten och funktionen.

Jag kan hålla med om att det finns allt för mycket information som ingen förstår och på tok för lite tankar om just funktionen.
Vill göra det enkelt, precis som jag alltid gör.

  • Sömnproblem
  • Stressymptom
  • Hyperaktivitet

Detta är tre utav anledningarna till att jag äter Valdoxan, detta är väl inte depression?
Precis, det finns alltså flera användningsområden – När det gäller just depressioner har jag ingen erfarenhet av dessa piller utan enbart när det handlar om den ”lugnande effekten” och jag antar att det är den du vill läsa om.

Oro och stress vid första pillret
Efter mina erfarenheter med mediciner var jag givetvis rätt nervös och stressad, i detta fallet, helt i onödan.
Utav de biverkningar som mötte mig i början var det bara en jag kände var lite obekväm, men den avtog efter ett par veckor.

  • Muntorrhet (klassiker, vanligt vid många olika mediciner)
  • Overklighetskänslor

Just overklighetskänslorna som jag fick var ganska jobbigt, det kändes inte riktigt som att jag var med och att vara familjefar och sambo med de känslorna är inget trevligt.

Tack och lov väger fördelarna mer än nackdelarna, mycket mer.

  • Mer stabil sömn
  • Lugnare som person

Detta är enbart två utav fördelarna
Just dessa två gjorde att hela min vardag förändrades och blev mer normal, vilket är något som saknades mig under väldigt lång tid.

Rekommenderas
Jag kan helt klart rekommendera dig Valdoxan om du har behovet. Om din läkare ordinerar dem, ta chansen, de kan ju fungera.
Detta måste dock understrykas, jag vet inte hur du påverkas utav dem, utan vet enbart hur jag reagerar, använd mina tankar och erfarenheter när du pratar med läkare, men tänk på att alla är olika.

Det enda säkra är – Valdoxan – en bra medicin, för mig.