Att ta sig tillbaka efter ett bakslag

Stegen efter slaget

Nu vet jag inte riktigt hur insatt du är i hur hårt jag arbetar med denna bloggen, om du inte skriver själv, då kan du såklart inte veta. Jag ska berätta lite om vad som har hänt nu de senaste dagarna.

Bloggen var för långsam
Jag fick höra ifrån olika personer, upplevde även själv att det gick lite för långsamt härinne. Efter att ha kontaktat supporten vid mitt före detta webhotell rekomenderade de mig att ta en backup på bloggen, vilket jag gjorde. Efter detta skulle servern bytas för att det skulle flyta på lite bättre.

Då började alla problem, alla inlägg försvann och den backup jag hade gjort fungerade inte. Supporten hade lovat mig innan ändringen att databasen skulle förbli orörd, de blev inte på det viset.

Nu har jag fått börja om igen ifrån början, har fått sitta i otroligt många timmar med att försöka rädda vissa delar och även att jobba på byte av webhotell. Nu har jag lyckats rädda en del utav inläggen och några utav sidorna, då det fanns ca 200 inlägg och ett 20-tal sidor är det som finns kvar bara en bråkdel.

Jag har börjat lägga tillbaka
De delar som är räddade, inte alla än för jag har helt enkelt inte hunnit med detta ännu. Att ta sig tillbaka efter ett bakslag av denna nivå, för mig har varit och är fortfarande väldigt tufft. Har lagt ner hela min själ i denna blogg, vilket jag kommer fortsätta göra då jag älskar att dela med mig av mina kunskaper för att ni ska få lära er.

De kommentarer ni har skrivit är tyvärr borta, jag har värdesatt alla och hoppas att ni kommer att kommentera även i fortsättningen.

Nytt forum tillagt
Jag har lagt till ett diskussionsforum för att ge lite mera liv, hoppas att du vill skriva där och dela med dig utav dina tankar då många värdesätter era värderingar och åsikter.

Imorgon är en ny dag
Då kommer flera utav de äldre inläggen att komma tillbaka, även några nya godbitar.

Om du har länkat till tourettebloggen.se/adhd ber jag dig ändra till enbart tourettebloggen.se för att det ska bli enklast. Jag har försökt lägga tillbaka de länkar som jag byter med dig, om jag har missat någon får du jättegärna kommentera, då lägger jag genast dit en länk.

Ha en riktigt god natt, det ska jag ha.