En dag som börjar lugnt och skönt

Något som sticker i ögonen

Jag blev lite chockad när jag vaknade, gick ut ur sovrummet och möttes utav något som sticker i ögonen, jag tror det kallas för sol. Bara en sån sak gör att jag får en dag som börjar lugnt och skönt.

Efter en vecka arbete med olika händelser som har inträffat och beslut som har blivit tagna är detta väldigt viktigt för mig och familjen. Sömnen har det varit lite sämre med under en period efter att jag har slarvat med medicinerna. Dock har det börjat vända tillbaka, vilket är väldigt skönt.

En ADHD-vänlig dag

Detta känns som att det kommer bli lite rastlöst idag, då vädret håller sig fint och jag för ovanlighetens skull är på bra humör. Då vet jag inte riktigt vart jag ska börja greja. Kanske ska det städas i lägenheten, eller möjligtvis ordna till bilen, den är i stort behov av röjning. Har även tankar på att åka och hjälpa min farbror och hans nya sambo med att bära lite möbler. Det finns väldigt många alternativ för denna dagen. Frågan är bara vad som ska hinnas med, eller iallafall börjas med.

En lugn person med ADHD

Igår kom jag och min farbrors sambo Marie fram till en sak, vi tror att hon har ADD, varför? jo, hon är likadan som jag, fast lugn. Det är väldigt intressant tycker jag. Har träffat mängder med liknande som mig själv, men färre ADDáre – att ha samma problemområden fast utan den extrema farten i benen och resten utav kroppen är något som jag kan känna vore skönt att få vara – men jag vill inte bli av med min ”gåva”, ADHD och mina andra diagnoser är ändå det som gör mig till mig. Det är få som tänker på att det inte är ett straff att ha detta.

Försök se det som en gåva, något som är positivt, vi kan göra väldigt mycket mer än andra då vi har ett annorlunda tänkande och även lite mera ork än många. Det är en stor fördel.

Ha en riktigt bra förmiddag.