Tourettebloggens forum är igång

Forumet är startat

Blir enkelt och smidigt för oss att kommunicera, diskutera nu när ett forum finns här på plats.

Gå gärna med och prata allmänt med andra eller skriv om funktionshinder frågor. Om du är aktiv på ett forum finns mängder med personer du kan få hjälp utav eller där hjälp kan ges utav dig. Sprid gärna.

Nu är allt tillbaka
Som går att rädda, resten är tyvärr borta. Jag håller på och skriver om dem just nu, men har prioriterat återställning.
Tack till er som har stannat kvar.

Kraften hos er är större än ni tror
Om du bara kunde förstå hur jag känner när jag får era kommentarer och reaktioner, det värmer väldigt mycket. Genom att du läser detta just nu motiverar du mig väldigt mycket för att utöka och fortsätta skriva.

Har du några önskemål på tillägg till sidan? Säg bara till, jag är här för dig.