Vad innebär motivationsras?

Jag vill inte göra något alls

Inte ens tvn känns lockande. Vill inte sitta och inte vilja göra något heller. Det blir lite rundgång. Detta är vanligt för mig. Tristess, allt suger. Finns verkligen inget som är roligt eller lockande.

Vad gör man i det läget?
Det finns en mängd olika tips och förslag jag kan ge dig när det handlar om detta, men varför ska jag göra det? Man kan inte ha roligt hela tiden utan måste även hitta den tiden där du faktiskt inte har något att göra. Du är helt fri.

Då du inte är van vid detta är det inte konstigt att det känns konstigt, stressat och tråkigt. Du behöver inte alltid vara på språng, vill du inte göra något. Gör inte det då.

Ett konstigt sätt att motivera
Detta är kanske den minst motiverande motiveringen jag har skrivit, tror jag iallafall. Men du förstår hur jag tänker va? Att komma till det stadie där du stressade människa som aldrig någonsin får en sekund över till någonting alls inte har något att göra, det är en vinst i det.

Du får ro, lugn – att kunna hantera det är en hel annan sak. Många försöker lite för mycket med att lugna ner sig, då blir det ofta motsatt effekt.

Tips för andra dagar
Är du en av de som aldrig tar tid för dig själv? Då kan du få några tips utav mig.

  • Ge dig själv fem minuter – Ta fem minuter varje dag där din mobil är avstängd, tv och stereo likaså. Släck lampan och bara sitt där, somna inte. Ta det bara lugnt.
    .
  • Ta en promenad – Du måste vara noga med din hälsa, om du aldrig har tid för träning. Då är en promenad per dag det minsta du kan unna dig.
    .
  • Läs min blogg –  Ja, det kanske var lite egoistiskt utav mig. Men jag antar att du tycker om att läsa det jag skriver, då är ju detta en liten del du kan egna åt dig själv, stressfritt.

Kommande uppdateringar
Jag har varit väldigt dåligt med att uppdatera funktionshinder-delen på sidan, det finns en förklaring till det. Jag har lite planer och de upptar lite tid för tillfället. Jag kommer däremot att lägga till nya funktionshinder snart. Har några på gång.