Valdoxan och voxra håller mig stabil

Värre hantering utav dagen utan piller

Det har varit en ganska tung vecka för mig, har haft betydligt mer tics än vanligt och rastlösheten har varit riktigt jobbig. Har sådana spänningar i mina ben, riktigt jobbigt.

Ett klassiskt inlägg för mig har ju varit slarv med mediciner, och även denna gång är fallet precis just det. Jag har slarvat med mina piller. Kan inte förstå varför jag gör det. Är som att en röst inom mig säger ”om Saga inte påminner dig, ta dem inte då” – och hon är lika virrig som jag, då ”slipper” jag ta dem.

Är inte värt slarvet
Det är inte värt att slarva, för jag vet att valdoxan och voxra håller mig stabil. Mindre oro och stress, finner en sådan harmoni när jag äter dem. Det känns riktigt jobbigt att skriva detta om just mediciner, tar knappt alvedon annars.

Poängen är åter igen
Valdoxan och Voxra är ett par piller som är helt ok att hoppa över en dag, om du tex ska på fest och dricka alkohol. Det rekomenderas inte att dricka och äta dessa piller samtidigt. På mig är 2-3 dagar utan dem ofarligt. Sen kommer problemen. Jag blir hyper, stressad, får mera tics och min OCD blir mer tydlig.

Samtidigt vet jag att det är min OCD som gör att jag inte äter medicinen, det är som att någon styr mina impulser åt mig och är man ”svag” efter ett par dagar blir det mycket svårare att börja om igen.

Detta är något jag tampas med väldigt ofta, en liten strid med mig själv som jag både vinner och förlorar hur jag än gör. Dilemma? både ja och nej.

Detta är bra mediciner, helt klart. Utan tvekan de bästa jag har ätit. Jag undrar bara vad jag ska göra för att min kropp ska hindra mig ifrån att ta dem.
Bara att börja om igen.