Varför finns denna blogg?

Läs om mina tankar som jag har gällande denna bloggen och planer för framtiden.

Vad är tanken med denna blogg?

Först och främst för att det finns väldigt många skeptiker, otroligt många skeptiker till och med. Enligt dessa måste ett handikapp eller en funktionsnedsättning synas, syns den inte, finns den inte.

Verkligenheten ser annorlunda ut
Och det är just verkligheten jag vill visa för världen, till er som inte förstår och även ni som är funktionshindrade eller har en vän/familjemedlem som är det.

Då jag skriver om många olika funktionshinder finns chansen att just du ska få lära dig något nytt, min plan är att du enbart ska behöva vara på denna sidan för att få tag i all information som finns, fast i förenklat format.

Vad vet jag egentligen?
Inte tillräckligt enligt mig, jag lever med ADHD, Tourettes och Tvångssyndrom (OCD) – det innebär att min kunskap inom detta området är relativt hög, många kan mer, det säger jag inget om.

Mina nedsättningar och det bemötande jag har fått i mitt liv har gjort att jag vill öka på kunskapen om funktionshinder till andra och vad det egentligen innebär och att vi inte ser konstiga ut fast vi är annorlunda.

Detta är de områden jag brinner för mest, detta innebär inte att jag har ett litet intresse för andra nedsättningar, utan snarare att jag vill utöka mitt vetande, kunskap väger inte tungt och att bemöta en person som är annorlunda med respekt och förståelse är något många behöver bli bättre på.

Vad behöver jag dig till?
Förutom att jag tycker det är otroligt roligt att du läser detta just nu vill jag även be dig om en tjänst. Dela denna bloggen till andra, jag har en sida på Facebook som du gärna kan gå med i om du vill sen finns jag även på twitter.

Dela bloggen till andra, då är chansen betydligt större att fler får läsa och öka sin kunskap. Om du vill kontakta mig, gör det, vill du byta länk mellan denna och din blogg, lägg till denna och meddela mig, då lägger jag även till dig.