Anledningen till färre uppdateringar

Mitt hjärta blöder

Det känns lite jobbigt att inte ha tid/ork att skriva den mängd jag vill skriva. Har otroligt mycket att säga, men just nu är det helt tomt inom mig. Har en väldigt tuff period framför mig vilket kommer att bli bättre snart, men fram tills dess kommer jag inte att vara den gladaste prick på denna jord.

Imorgon kommer jag att berätta vad som händer, jag hoppas på förståelse. Behöver erat stöd.

Jag är inte sån

Som visar känslor, det är inte min grej. Klarar inte av att visa mig ”svag” – det är något jag arbetar på”, har ett behov av att kunna slappna av lite mera inom mig. Detta är en utav de jobbigaste delarna för mig, mitt känsloliv.

Många som träffar mig ser enbart en glad person, men det är enbart för att det är lättare att skratta än, gråta.
Jag gör mitt bästa just nu, imorgon vänder det.

Tack för att du finns.