Ingen vill ha dig ändå

Du är en packåsna – inget annat

Det finns en anledning lilla gosse, till varför du enbart är den som bär men aldrig får något buret.
Det finns en anledning till att alla ler när de ser dig.
Det finns en anledning till att ingen hjälper dig.
Det finns en anledning till att du är den sista de ringer.

Förstår du inte?

Anledningen är du. Du kan inte låta någon vara i fred, stressar alla i din närvaro, även om du inte ser det kan jag läsa föraktet i deras ögon. Förstår du inte hur trötta de är på dig?

Du är ett säkert kort, någon man alltid kan ringa för du är lika dum varje gång och följer deras minsta vink. Du är ett vrak utan styrka, kan inte ens säga nej. Enda skillnaden på dig och en hund är att hunden klappar man – dig rör man inte ens med tång, du med din flottiga hy och stanken som kommer ifrån dig kan väcka en död. Tro mig, jag har levt i dig hela ditt liv. Jag kan allt om dig, har läst varenda öga som har sett på dig, det finns ingen som tycker om dig. Du är ingenting.

Vet du varför alla ljuger för dig?

Du är en sidofigur, ett projekt, allas vår egen Truman Show. Du lever efter ett manus som vi styr, alla runtomkring dig spelar ett spel. Du är bara för dum för att inse det.

Vet du varför alla ljuger för dig? Har man ett säkert kort vill man behålla det.
Hur många gånger har du inte kommit hem till en vän för att bli motad i dörren när någon bättre finns på insidan?  Allt för många? Nä, allt för få. Du är inte ute tillräckligt ofta för att bli nekad inträde mer än du blir. Men fördelen är väl ändå att du har gett upp, ingen vill ju ändå ha dig.

Du är en packåsna – inget annat.