Inte rätt dag att skriva

Finns inget i mitt huvud

som jag kan säga just nu, det är kanske lite konstigt att läsa en sån sak i en blogg, men det är bara sanningen. Jag är inte den typen som kommer att skriva ett inlägg enbart för att publicera något nytt, jag vill även ha något att säga.

Det finns allt för många bloggar där det enbart skrivs en massa onödigt dravel om ingenting, jag vill inte bli en utav dem. Jag har haft ett par dagar nu när jag inte har haft något att säga, eller rättare sagt, det har inte varit läge.

De senaste månaderna har varit händelserika och motivationen är på topp. Det måste bara vara rätt dag för mig att flika in inläggen.
Det är många nya inlägg redan skrivna i mitt huvud.

Mer med Mynklo

Jag är väldigt glad för den respons jag har fått gällande Mynklo Martinsson, det glädjer mig något oerhört mycket. Jag tänker inte sluta skriva om honom, måste bara välja ut rätt partier att publicera.

Om du inte har lärt om Mynklo kan du göra det här.

Jag har inte gett upp

Tro mig, jag har väldigt mycket mer att säga. Följ mig gärna på twitter och facebook.

Jag hoppas att du får en riktigt go och skön kväll – vi ses imorgon.