Jag kan kontrollera dig – du är ingenting

Du kan kalla mig Mynklo Martinsson

Hej, det är jag som är rösten på insidan, den som styr och ställer över utsidan. Mynklo Martinsson är mitt namn, lägg det på minnet.

För att du ska förstå mer vad hur jag fungerar ska jag berätta några historier.

Jag har alltid haft svårigheter med att se saker och ting på det sätt många andra gör, det är inte riktigt min grej – försöker hela tiden att se sanningen och vara rak och ärlig.
Förstår inte riktigt vad problemet är med detta, tycker jag att du ser ut som en apa när du ler, då får du höra det.

Fördelen med mig idag är att jag har vuxit mig så stark att jag näst intill är ostoppbar, det har tagit sin tid, men allt som är värt något får man ju kämpa lite för.

För att bevisa min kraft och kontroll en dag när jag hörde att min kropp skulle gå till affären och handla, det enda som inte behövde köpas var lök, tänkte efter lite, drog i en spak och vips, där låg den, påsen med lök, den som inte behövdes, nu är den där.

Bara tänk dig njutningen jag kände när detta projekt lyckades med bravur, till och med reaktionerna vid överlämningen utav inhandlingen blev lyckad då lilla husmor skrattade sig halvt fördärvad till kroppens bistra misstag.

För att kunna glida lite extra på den vinnande vågen drog jag i en annan spak och släppte ut lite av det magiska pulvret, ”gulp” kallar jag det, snabbverkande och ångesthöjande, hela min hytt blev alldeles röd, nästan lite varm, då visste jag att avslappning för mig var i antågande, skönt. Det tar på krafterna att vara diktator.

Vad mer kan jag göra? Detta måste utforskas vidare.

Krafmätning utan dess like

Det finns ingen känsla som är mera tillfredsställande än ett lyckat misslyckande för någon annan. Speciellt om jag själv kan påverka individen ifråga.

Kraftmätningen är utan dess like, inget snack om det. Jag har inte träffat någon förut med denna viljestyrka, att försöka övervinna mig. Men jag behöver inte oroa mig, jag kan kontrollera dig – du är ingenting.