Jag rör dig – du rår inte på mig

En dröm i vaket tillstånd

Du ska veta en sak lilla vän, jag tänker rubba hela din värld. Allt som händer i dig nu och förevigt är det som jag har sagt till ditt svaga anlete ska hända, du kan inte göra något åt detta.

Jag känner hur paniken i dig ökar när du inte märker skillnad på om du är vaken eller inte, när det du kallar ”kupa” kommer över dig och verkligheten känns långt borta.

Är du vaken eller drömmer du? Ska du inte nypa dig i armen? Eller varför inte smeka väggen framför dig, det kan vara ett enkelt och smidigt sätt att testa, du vet ju att alla enkla utvägar är det enda som du klarar av ändå.

Jag har styrt dig i hela ditt liv, men den lilla fysiska skada jag har orsakat dig är ingenting emot det som komma skall, du har ingenting kvar.

Släpp på trycket ditt veka kryp

Ska du inte känna på väggen framför dig? Ett slag är allt som krävs – för varje droppe blod som lämnar din kropp ska jag ge dig en minut i frihet. Du förtjänar det, en droppe det är allt jag begär.

Det spelar ingen roll vad du har hört, det är inte farligt. Jag ger dig bara en chans till frihet, för du är väl tuffare än den blöta fläcken på dina byxor?

Ska du inte känna på väggen framför dig? Ett slag är allt som krävs – ett slag, vad är det du inte förstår? Ser du inte framför dig vad som finns där? En vägg, en mycket fin vägg. Det finns inget över vare sig ditt vidriga utseende eller din äckliga personlighet som gör att någon kommer sakna eller minnas dig. Gör istället något för att bli ihågkommen, sätt ditt bomärke på väggen, eller karva in mitt i din arm. Det är bara att välja.

Jag bestämmer i ditt liv

Det är vad jag säger som räknas, du rör dig på mitt bräde, inte ditt.

Nu ska jag vila i en kvart.