Kritik mot tourettebloggen.se

Tycker mitt innehåll är hemskt

Jag kan förstå om vissa personer kan tycka att det jag skriver om är jobbigt, det är inga enkla saker som hamnar här. Sedan är det ändå väldigt censurerat för att inte skrämma upp andra.

Denna personen känner mig väl, väldigt väl

Och tycker det är jobbigt höra hur jag upplever saker, eller rättare sagt hur det påverkar mig att skriva om det. Jag måste helt ärligt säga att sedan jag började skriva om mina problem känner jag en stor lättnad då responsen i vissa utav de inläggen jag skriver är väldigt stor. Skriver jag verkligen hemskt?

Jag fick förklara att mitt mående inte är sämre utav detta, men jag vet inte riktigt om det gick fram.

Mynklo Martinsson fick det att rinna över

När han läste om Mynklo rann det över berättade han för mig. Då klarar han inte av att läsa denna bloggen mera alls. Det kan jag till viss del förstå, Mynklo är ju ingen enkel sak att handskas med, det är ju allvar.

Det som många inte förstår är att det som händer inom dig väldigt sällan syns på utsidan, tänk att det du ser hos någon annan är en bråkdel utav vad denna känner, positivt eller negativt. Dock stämmer det inte i alla fall, det finns ju de som speglar sitt yttre extremt väl, jag är inte en utav dem. Det blir mera blockerat inom mig.

Men jag antar att det som spökar för mig med blockeringar är även Mynklo Martinsson som bestämmer.

Tanken är inte att det jag skriver ska vara mysigt och vänligt, i många fall är det enbart ren och skär fakta, alltså den sanningen som väldigt många blundar ifrån.