Lagligt att droga barn?

Droga barnen – blir enklare då

En klassisk kommentar ifrån någon som inte har en aning om vad h*n pratar om. Förutom den totala okunskapen i dessa personers huvuden finns ledsna föräldrar som enbart vill att deras barn ska få må bra.

Varför kommer alltid en massa idiotiska kommentarer ifrån dessa ”felfria” människor? Vad är det som får dem att tro att deras ”liv enligt mallen” är bättre än vårat?

ADHD är en gåva – inget handikapp

Men även för oss begåvade finns det en baksida – många av oss mår dåligt. Just därför anser jag att medicinering är något som är en självklarhet för dem som mår mindre bra.

Att använda de som i mångas ögon är en nedsättning som en fördel är något som jag gör mer och mer. Det är nämligen inte enbart bensprattel och mycket ljud som gör ADHD, vi har många andra finesser inbyggda.

Lagligt att droga barn?

Det bror väl på hur man kategoriserar ordet droga, att ge en medicin som får barnet att må bättre är enligt mig inte att droga, men tycker du det? ja isåfall är det väl lagligt.

Istället för att du ska attackera de föräldrar som medicinerar sina barn, lyssna istället på vad de har att säga. Låt dem berätta hur det var innan, då kanske du ändrar din åsikt.

Jag är ett vuxet barn

Mediciner är något som jag trycker i mig varenda dag, varför? Är det för att jag vill få ett rus? Då skulle jag nog välja något annat än Voxra och Valdoxan.

Jag har tagit amfetamin i en helt annan form än vad som ges till ett barn med ADHD, jag kan säga såhär. ADHD-mediciner är inte i närheten utav denna drog, inte en chans. Men för all del, var trångsynt och dum, lyssna inte på dem som sitter med erfarenheter.

Det är nog bättre att lyssna på en professor som har fått för sig att en sak är på ett visst sätt, men bara för att han säger att en cyckel är en ost, är det hans åsikt och inte fakta. Eller?

Skärp dig nu, en förälder vet vad som är bäst för deras barn – inte du.