Mitt ord är din lag

När bubblan spricker är det försent

På utsidan spelar du tuff, men i ditt inre gråter du blod. Dina skådespelartalanger har ökat väldigt mycket, du är nästan trovärdig nuförtiden. Kanske dags att trappa upp mitt arbete några steg. Klarar du det? Det tror jag inte, klarar du av att motstå mig?

Hittils har jag varit fin emot dig, låtit dina spyor enbart komma upp i munnen för att du ska kunna svälja tillbaka dem – jag ger dig små gåvor hela tiden, men du verkar inte förstå vilken gåva det är att ha mig.

Att du inte lyckas inse vad du egentligen är får mig själv att vilja kräkas. Till och med jag, i min hytt känner stanken utav dig, vad är det du inte förstår?

När ska du inse vem som bestämmer?

Jag vill att du ska visa alla ditt rätta jag, finns ingen anledning att gå omkring med ett falskt flin på dina svullna läppar när du istället kan hålla dig till det du gör bäst – Kryper.
Min makt över dig är starkare än du någonsin kommer att bli.

Denna dörren du precis låste, är den låst eller har du missat något? Känn efter igen, du måste känna på dörren, dra ner handtaget. Är den låst? Kolla igen, kom igen nu – tvinga mig inte att ta fram gulp igen, du klarar inte av det två gånger samma kväll det vet du.

Varför ligger du i sängen? Dörren är kanske inte låst, du måste kolla dörren.

Dörren dörren dörren dörren dörren dörren dörren dörren dörren dörren dörren
dörren dörren dörren dörren dörren dörren dörren dörren dörren dörren dörren

Jag känner ditt lidande, det göder mig – jag kommer hålla din puls hög, du får inte sova.
Du vet att jag inte ger mig, kolla dörren, mitt ord är din lag.