Vad är dina erfarenheter med Mynklo Martinsson?

Ångestens furste

Känner du Mynklo Martinsson? Han som styr och ställer inuti dig, fyller dig med ångest och vemod. För vissa även tvång och ännu värre saker.

Jag delar med mig utav mina innersta tankar och försöker få er som inte vet om det att du faktiskt inte är ensam. Vi är många som lider utav detta.

Vad jag tycker är viktigt när det handlar om ångest, tvång, depressioner och liknande är att man inte håller fast vid allt på insidan, alltså du måste släppa ut detta ur dig, ingen mår bra av att gå omkring med mörka tankar och hela tiden sjunka längre ner i träsket.

Dela gärna med dig utav dina erfarenheter, det kan vara inom väldigt många olika områden.

Jag vill hjälpa dig

Tro det eller ej, men tanken bakom Mynklo Martinsson är mycket djupare än vad du hittils har sett. Jag vill hjälpa dig, på det enda sättet jag kan. Genom att skriva om mina erfarenheter och mina kunskapsområden.

Du kommer inom en snar framtid få veta vad jag menar.

Dela gärna med dig, jag läser alla kommentarer.