Försöka få ihop Söndagen

Vart ska jag börja?

Jag har en del olika saker som måste göras idag, nu kommer problemen igång direkt. Vart ska jag börja? Det är inte lika enkelt som att börja ifrån början, utan jag måste veta vilken del som skall prioriteras. Detta brukar sluta med att hela dagen har gått utan att något blir gjort.

Här är dagsplanen, ej i ordning:

  • Åka till Dalsjöfors.
  • Söndagshandla.
  • Skriva papper till försäkringskassan.
  • Ordna lite saker i Illustrator.
  • Fila på nya Funktionshinder till sidan.
  • Ordna lacken på bilen.

Detta kanske är nog de saker jag behöver ordna med. Frågan är ju bara, vart ska jag börja? De papper som är till försäkringskassan har jag försökt ordna i över en vecka och det är viktigt att de blir gjort nu, FRK har en tendens av att behöva väldigt lång handläggningstid för allt de ska göra.

Att försöka hitta ett bra sätt att få igång en agenda är ingen lätt sak, det är otroligt påfrestande att få höra ifrån andra hur mycket de hinner med att göra under en helg eller en vardag efter arbetet. Jag kan inte förstå hur ni lyckas få till det. Det är väldigt jobbigt att inte kunna organisera upp dagen. Men det är något man får arbeta på, livet är ju en skola.

Läsar fråga

Något som glädjer mig mycket är de läsarfrågor som dimper in lite då och då. Fick en nyligen en riktigt bra fråga ifrån en utav de läsare jag har, tänker inte gå in på vad den gäller just nu utan kommer arbeta med den och sedan lägga ut och när jag gjort det önskar jag att ni delar med er utav det inlägget för det är väldigt viktigt att denna information sprids vidare.

Du vet väl att du kan ställa en fråga till mig genom att skicka ett meddelande här?