Funktionsnedsatt humor?

Oskyldig humor

Det finns mängder utav oskyldig humor som handlar om funktionsnedsättningar, vissa utav dem handlar om facebook och enligt mig är det nog en ganska allvarlig nedsättning. Ta denna bilden tex:

OCD/C – helt hysteriskt rolig (För dig som inte kan något om musik ska det egentligen vara AC/DC) denna kan jag bjuda på. Men när det kommer till andra fall av skämtande med nedsättningar, hur gör man då?

Finns det något godkänt sätt att skämta med en person som lider utav tex ADHD/Tourettes syndrom/OCD?

Självklart finns det

Precis som att vi kan skämta med någon som är ”normal” eller vad man nu vill kalla någon som inte har en funktionsnedsättning. Det är ju bara att skämta på, precis hur mycket du vill. Men som med allt annat är ju måtta något som gäller, det är precis där som jag har väldigt svårt att veta när den gränsen är nådd.

Bara det kan bli ett funktionsnedsatt skämt, men det måste man bjuda på. Ta inte allt på för stort allvar, det blir inte roligt att leva livet då. Tänk va trist om allt var stelt och formellt.

Jag är stolt över att ha humor, många timmar med skratt både åt och med mig blir det och det byter jag inte ut mot något.