Ibland räcker inte tiden till

Fullt ös medvetslös

Det har varit några intensiva dagar, har haft häcken full. Det har helt enkelt inte funnits tid till att skriva något vettigt. Detta kommer lugna ner sig ikväll vilket känns ganska bra.

Jag kan berätta lite

Jag har börjat arbeta heltid, det låter kanske inte som någon vidare bedrift i mångas ögon, men för dig som förstår kan du nog hänga med lite.
För snart ett år sedan började jag arbetsträna på ett ställe, då 9-13 3 dagar per vecka. Sedan har jag ökat upp tiden fram tills i måndags då jag helt enkelt inte kan öka upp tiden mer, 7-16, 5 dagar per vecka.

För några år sedan arbetade jag ca 70 timmar per vecka, klarade detta ca 1 år och sedan rann det över på mig. Just därför vill jag inte arbeta mer än heltid, det är inte värt problemen som kan följa utav överarbete.

Heltid känns helt otroligt, jag har längtat efter denna dagen när jag faktiskt klarar av det.

Varför överdrev jag mitt gamla jobb?

Vi med bland annat ADHD har en tendens av att gå fullt ut och lite till, sedan att även lägga fritidssysslor på detta och bara köra på. Det bara blev på det viset, kan inte säga något annat.

En med ADHD jobbar inte automatiskt mycket, vissa klarar inte av att ens arbeta heltid. Men det är helt individuellt, alla klarar helt enkelt inte av det.

En läsarfråga

Jag fick en läsarfråga som handlar om asperger/autism. Då jag har haft väldigt dåligt med tid har jag inte kunnat skriva ett rättvist inlägg om detta än, men det ska jag göra.

Nu ska jag förbereda mig inför ett bröllop lite senare idag, hoppas du får en riktigt skön och go dag.