Konstiga humörväxlingar

Snabbt går det

Det är nästan sjukt hur snabbt det går med mina humörväxlingar. Jag går ifrån neutral till arg till glad till arg till neutral till ledsen till sur till neutral till låg. Varje dag är sådan i stort sett, många gånger går det såpass snabbt att jag knappt märker själv att det förändras.

Andra gånger kan mina humör sitta i en längre period, ifrån flera dagar till veckor. Nu är jag på väg upp ur en ganska låg period, kunde fnissa idag och det har inte fungerat på ett tag, väldigt skön känsla.

Varför växlar jag?

Jag har ingen aning, är van vid att vara en växlare. Det som jag tycker är mest hemskt med att växla är att jag kan bli otroligt arg väldigt snabbt, otroligt arg kan jag bli. Det vänder oftast lika snabbt igen, men under den stunden som ilskan är framme, då känner jag inte igen mig.

Hur ska jag göra?

Då det är ganska påfrestande att vara en växlare försöker jag hela tiden hitta sätt som fungerar för att mitt humör inte ska vara lika obalanserat, det är svårt.

Här är några saker som fungerar väldigt bra för mig

  • Spela elbas.
  • Lyssna på musik.
  • Köra bil (är alltid fullt fokuserad i bilen).
  • Promenera.
  • Standup (Trot eller ej, men Magnus Betnér brukar vara relativt uppiggande)

Otroligt skönt är det att ha hittat dessa ”knep” – en riktig frihet inom mig blir det. När jag tex ”slappin´the bass” och får fram vissa speciella ljud, den känslan är obeskrivlig.

Musik berör mig väldigt mycket och jag kan helt ärligt säga att utan musik skulle jag troligtvis vara knäpp eller något annat. Det finns otroligt mycket artister som får mig helt paff, tänker tipsa om dem här och nu, du känner troligtvis igen dem för jag är inte unik på något sätt alls.

  • Stryper (80-tals giganter inom melodisk hårdrock).
  • Iron maiden.
  • Gammal Metallica.
  • Ugly Kid Joe.
  • Bride.

Detta är bara några utav de artister som ger mig mycket glädje.

Jag känner stor tacksamhet för mina närstående, för att de orkar med mig. Jag vet att ni inte har det lätt. Nu sitter jag här och är laddad inför morgondagens besök till Gekås, har sett fram emot detta med magknip hela veckan, imorgon ca 8:00 bär det av, på kvällen ska vi träffa ett par goda vänner, kommer att bli en mycket bra dag.