Lyckad dag på Gekås

Inte mycket folk alls

Känslan av att åka till Gekås med vetskapen av att det har en tendens av att vara helt överfullt varenda eviga gång man är där gör att magen börjar ömma lite extra.

Denna gången var inget undantag, magen lugnade dock ner sig när vi gick in och såg att det nästan var helt folktomt, en underbar känsla. Det var säkert inte mer än 3-400 personer där, kanske låter mycket men med tanke på ytan är det ingenting alls.

Kända ansikten

Jag såg säkert 10 personer jag kände igen, en utav dem var c-kändisen Ola-Conny, tänkte gå fram och hälsa på honom men jag brast ut i skratt när jag såg honom och var tvungen att gå vidare. Anledningen till att jag skrattade var inte för att han är udda, utan snarare för att jag tycker han är hysteriskt rolig och jag tycker väldigt mycket om den typen utav människor – de som bjuder på sig själva.

Det enda som egentligen saknades var att Morgon skulle vara där, tyvärr såg jag inte honom vilket gjorde mig lite ledsen. Jag  har många gånger funderat på just Ola-Conny och Morgan, vad är det som gör att man tycker om dem? Egentligen är det ganska enkelt, de är inte de supersnygga tv-kändisarna som är tråkiga och spelar efter manus. De är udda och roliga.

Om mig själv

Något som jag måste arbeta på när det gäller denna bloggen är information om mig själv, förutom att jag jämt och ständigt skriver om mina svårigheter och tankar behövs det tydligen en informationsdel där jag delar med mig utav bilder och liknande. Det är på gång, tänkte faktiskt skriva det idag, hoppas att någon vill läsa. Ber bara om att inte skratta för mycket åt mina bilder, jag tänker nämligen inte göra en Kissie och retuschera mina bilder, den främsta anledningen är nog att jag inte besitter tillräckligt med kunskaper i photoshop för att kunna få mina bilder att se bra ut =)