Prognosen för psykisk hälsa är dålig idag

Risk för nederbörd stor

Jag är inne i en fas just nu där jag inte riktigt kan slappna av, känner mig på helspänn och kan inte få upp mitt humör. Jag kan le, men känner ingen glädje. Tyvärr har jag ingen aning om vad detta beror på.

Vanligtvis brukar dessa perioder vara ett startskott för något som komma skall, vet inte om det är en ny depression på gång eller om jag helt enkelt bara håller på och bli knäpp. I villket fall, jag tycker inte om detta – jobbiga känslor skall utrotas.

Krävs inte mycket

Det krävs inte mycket alls för att mina läppar når ner till golvet, känner formen av en felvänd gladmun som har stelnat i mitt ansikte. Kan inte jag få känna mig glad och nöjd för en gång skull? Kan jag inte få må bra, måste det hela tiden finnas dessa negativa vibbar överallt som smutsar ner det nystädade inre som jag har slitit med i många år, alltid när något är på väg till det bättre – då spricker det.

Varför gör du detta Mynklo?

Varför finns du egentligen Mynklo? Du gör inget annat än förstör för mig och alla andra som du förpestar med din närvaro. Kan du inte bara lämna oss i fred och låta oss njuta utav det som egentligen skall vara alla tillgängligt?

Vad är poängen med att förstöra för andra?
Vad är det som ger dig rätten att påverka andra negativt?
Vad får du ut utav detta?

Kämpar på ändå

Jag tänker inte låta dig vinna Mynklo, inte denna gången. Ditt grepp om mig börjar minska och jag tänker inte ge mig förrens jag har utrotat dig och varenda spår utav din existens.

Försök för all del – Men hur gärna du än vill vet jag att det läge som yours truly befinner sig i just nu, är mycket starkare än ditt.