SD:s självbild är bipolär

SD är med andra ord funktionsnedsatta

Jag har inget emot att kalla SD funktionsnedsatta, kan även kalla de flesta andra politiker det samma. Däremot att säga att ”SD:s självbild är bipolär” kanske är lite laddat.

Jag antar att tanken bakom detta inte är att attackera någon som är bipolär och har en annan politisk inriktning utan att de försöker jämföra med något som vi kan relatera till. Bipolär = bi po lus = Två poler med motsatt lägen.

Den bipolära självbilden

SD är underdogs, en minoritet fast de vill tro att vi alla delar deras åsikter. Försöker få oss att tro att de är i majoritet.
5,6% är inte majoritet enligt mig, men jag är rätt kass på matte och kan lätt erkänna att fel har begåtts tidigare när mina tankar sätter igång.  Plus i kanten till Nanna Johansson som lyckades få till en riktigt bra och provocerande rubrik, snyggt jobbat.

Detta är precis mängden politik som jag tänker ägna mina tankar åt i år, färdigt.

Känner mig riktigt lyckad idag förresten

Jag har haft en sådan dag på jobbet där det känns som att nytta verkligen har blivit gjort och att mitt deltagande hade betydelse. Det känns otroligt bra att kunna bidra med hastighet och stringens – jag har lärt mig mycket idag och lärande är något som uppskattas mycket utav mig. Hoppas att morgondagen blir lika lyckad, jag tänker göra mitt bästa.