Veckans mest lästa inlägg

Omtyckta inlägg

Jag blir otroligt glad när jag ser att någon läser vad jag skriver, har ju lagt ner en hel del energi i det jag skriver. Uppskattning fungerar åt båda hållen.

Dessa inlägg har fått mest fokus under veckan:

Fokus på inre frid

Jag lägger in detta nu när jag ändå skriver. Måste försöka hitta lite inre frid, hitta något som kan få mig att fokusera på det som är bra och lära mig lägga min energi på det.

Har en relativt jobbig period just nu med mycket stress i huvudet och lite andra saker – dock inget allvarligt, hoppas jag.

Jag har även tänkt damma av mitt gymkort och  börja träna igen, behöver verkligen det för att kunna få bort en del utav den hyperaktivitet som min kropp besitter. Det finns egentligen inga nackdelar med att träna, svårigheten är bara att ”få tummen ur”.

Önskar alla fotbollspelare en trevlig kväll

Även till de som tittar på matchen, jag kommer dock inte att vara en utav dem. Fotboll är inte min grej, men ändå kan en lite lyckoönskning till det vinnande laget vara på plats redan nu, grattis till segern: ????????????????????? ni förtjänade detta.