Vemod inför kommande veckan

Nervös för något

Jag vet inte vad som felas inom mig just nu, men det har jag iofs inte vetat det senaste heller. Kanske helt enkelt är lite söndagsångest som vi alla vet vad det är.

Förstår egentligen vad jag skulle må dåligt för gällande arbetet, jag trivs där och har bra arbetskamrater. Jag är extremt missnöjd med mig själv, kanske är det som spökar – den känslan av att jag inte räcker till överhuvudtaget.

Varför denna osäkerhet?

Jag vet inte, är väl Mynklo som spökar, det är han ju bra på. Vissa dagar kan denna filur trycka på helt rätt knappar och få fram sin ondska lite bättre än andra dagar.

Kanske är det fredagens tur till Gekås som börjar skrämmas, med risk för att låta töntig men ”ve denna sociala fobi” – jag gillar att handla, jag gör verkligen det. Finns nästan inget som är roligare enligt mig, speciellt just Gekås där allt finns under samma tak.

Jag, min mamma och mormor har en tradition. Vi åker till Gekås och handlar en eller två gånger tillsammans per år. Då min mormor snart fyller 98 år blir jag lite orolig och undrar hur många gånger till hon kommer orka att åka med oss dit. Men som vi brukar säga, hon kommer överleva oss alla.

Nu tänker jag ladda inför veckan med lite ”Adobe illustrator” – det borde väl få mig på bra humör? Jag är ju ändå lite av en nörd =)