Dags för bio

The dark knight rises

Jag har väntat och väntat på denna filmen, ser verkligen fram emot denna avslutande del i en riktigt bra filmserie. Christopher Nolan har gjort något som många har misslyckats med och det är att göra Batman cool och inte löjlig.

När man är en nojig person som jag är kan just denna filmen bli lite knepig med tanke på vad som hände i USA under premiären då en man sköt ihjäl 12 personer och 58 skadades under dennes attack.

Kommer det att bli likadant i Sverige var min tanke, just detta tankesätt bidrog till att jag inte gick på premiären som var i förrgår utan valde istället att gå ikväll.

Utmaningen är att gå emot mig själv

Precis som jag brukar försöka göra, vill försöka leva ett vanligt liv i vissa fall. Tänk att kunna gå på bio utan att ha ont i magen i flera timmar innan och sedan att vara sänkt efteråt. Jag vill inte vara på det viset, att kunna leva ett liv utan social fobi är något som jag verkligen vill göra, undrar bara hur det ska gå till.

Oftast brukar ett biobesök för mig fungera ganska bra, förutom detaljerna med en hyperaktiv kropp som inte kan vara stilla och stressen för de personer som finns runtomkring mig.

Tack och lov följer en mycket god vän med mig, det brukar hjälpa en hel del – har du sett filmen förresten?