I en psykopats grepp

Målar upp en värld som inte finns

Detta jag skriver nu är inget som någon i min familj har skyltat om eller för den delen heller bekräftat för omgivningen, vi försöker istället att blockera de känslor som finns inom oss gent emot denna person, inget namn kommer att nämnas för det är helt onödigt att utmåla någon.

Min uppfattning utav en psykopat

Det som kännetecknar denna psykopat är kanske lite annorlunda mot hur det kan se ut i andra situationer men ändå inte om du tänker efter och går igenom listan som jag har skrivit i detta inlägget.

Jag kommer skriva lite hur det ser ut i min bild utav detta. Det handlar om en föredetta narkoman, ja jag skriver föredetta trots att denne verkar tro att vi ”tycker” att han är det fortfarande, jag är helt övertygad om att han är ren, utan tvivel.

Det hela handlar om att h*n tror att vi vill förvägra rättigheter till att träffa familjen, både barn och andra familjemedlemmar. Vi går tydligen på väldigt mycket skitsnack om denne som h*n hela tiden kommer med ”bevis” för, bara detta med bevisen gör att jag ryggar tillbaka, då jag tyvärr har blivit drabbad utav psykopater tidigare som gör exakt likadant, försöker kommer med bevis mot något som inte existerar och använda skräck för att inte våga gå emot det påstådda.

Skräck fungerar alltid

Om personen ifråga har styrkan, i detta fallet har vi övertaget och blir inte träffade utav denna ”skräck/terror” som vi ”utsätts” för – vi känner ingen rädsla utan snarare sorg då attackerna blir mer och mer desperata för varje gång vinsten inte ges då vi förvägrar ge oss.

Nu är det ett besök som skall ske, hos en person i familjen som inte har styrka nog att sätta sig emot denne.

Jag har försökt att hela tiden bevisa för er med fakta men ni svarar inte upp. Har ***** något att visa i faktaform? Skulle inte tro d. Nåväl nog disksuterat. Jag tänker hälsa på ****** oavsett vem av er som egentligen säger vad. Vill ni ringa polisen då jag kommer så gör d mej ingenting, blir inte särskilt orolig.

 Munläder av rang

Denna person har som många andra psykopater ett munläder av rang och lyckas linda de allra flesta runt sitt finger, förutom de som har överslistat denne då kommer nästa försök genom att svartmåla de som inte längre tror på lögnerna, även detta har vi räknat ut och låter det inte rubba oss. Men H*n ger sig inte, utan fortsätter hugga, attackera och kommer med försök till att motbevisa det som inte ens behöver motbevisas, h*n gräver ner sig mer och mer hela tiden och skyll detta på oss trots att vi inte sagt något överhuvudtaget.

Intressant nog har personer som tidigare varit i dennes grepp berättat vad som sägs om oss ifrån personen i fråga och de historier som vi fått höra är sanslösa och helt absurda. Jag kan förstå om denne inte vill släppa oss för vi är bra människor, eller det kanske är för att h*n inte vill förlora en fight. 

Inte för ingående

Jag vill givetvis inte vara för ingående i detta inlägg då det sjukt nog kan användas mot oss vilket jag inte vill för det är onödigt. Det jag vill få fram med detta överdrivet långa inlägg är att man inte ska låta sig nedslås utav en person som attackerar, för hur övertygande de än må vara, är deras bild utav verkligheten bara en illusion mot den faktiska som vi lever i.

Vi känner ingen ilska emot denna person som tyvärr inte är frisk, h*n mår inte bra och tar till sina knep för att försöka komma under skinnet på oss. Vi vet att intelligensen inte saknas hos denna person, tycker det är otroligt hemskt att den utnyttjas helt fel. Allt som önskas är välmående för alla, vill inte att någon ska må dåligt. Men har man bränt sina broar och en punkt är satt, då är den satt. Det krävs dock väldigt mycket för att nå dit, h*n har lyckats.