En vardag med mig – stackars min omgivning

Mina impluser är intressanta

Många gånger kan det vara intressant att vara med mig, jag har en tendens av att vara lite oberäknelig – dock inte elak, det blir bara lite fel då och då. En vanlig dag med mig kan bli ungefär såhär.

Detta som står nu är inte i någon speciell ordning utan kan bli när som helst, konstiga saker kan även hända under nätterna, men de delarna skippar jag.

En vardag med mig

Jag sitter vid datorn och skriver/surfar/lyssnar på musik eller något liknande, Saga sitter i soffan och tittar på tv, Julia ligger och sover. Efter att ha suttit vid varsin sida utav vardagsrummet i kanske en halvtimma eller en timma går jag fram till Saga, tittar på henne och säger ”Hynda” – efter det sätter jag mig och undrar varför hon har den konstiga blicken.

Igår låg vi i soffan och tittade på en SNL, helt plötsligt känner jag för att bita henne i låret, gör detta och hon skriker till för att det gör ont. Blir skamsen och lite ledsen, för jag ville inte att hon skulle få ont. Kände bara att det skulle kännas bra att bita henne.

Sitter i soffan och pratar med gäster, helt plötsligt tar jag en telefon och kastar in i väggen precis jämte personen som hälsar på – kastar hårt och telefonen går i flera bitar – detta upprepas med flera telefoner och andra gäster.

Mycket skratt blir det

Det är ganska intressant att ha vänner som faktiskt återkommer efter att ha blivit ”drabbade” utav mig. Nu skrev jag enbart tre utav de saker  jag gör det blir ju betydligt fler, ibland mycket värre och andra gånger snällare varianter. Men i villket fall som helst blir ett besök hos oss inte tråkigt – tänk bara att jag står på balkongen med ett ljussvärd och skriker, varför? Jo, det känns rätt.

Tänk dig det jag skrev nu med en kombination utav massa fnysningar och ryck här och var, det du.