Försöka vara någon jag inte är

Varför gör jag det?

Jag brukar som de allra flera som bloggar kolla statistiken och sökorden som finns i bakgrunden. Alltså vad mina besökare läser och även hur de hittade hit. Utav dagens sökord var det ett som jag fastnade lite extra för. Någon har sökt efter ”försöka vara någon jag inte är” och hittar till mig, då ska jag göra mitt bästa för att göra något utav det.

Att spela ett spel

Många utav oss som inte är tillräckligt starka i sig själva känner ett stort krav på att spela ett litet spel, bara för att passa in. Om jag inte är den personen som mina vänner vill att jag ska vara, då försvinner de ifrån mig.

Det kanske försvinner, men om de göra detta är de ändå inte riktiga vänner. En riktig vän finns där vem du än är, för det är ditt inre som de har fastnat för och det är vad som räknas.

Jag kan ta mig själv som exempel

En vardag med mig är inte något som vem som helst skulle orka med då jag förutom vissa konstiga ritualer även kan vara riktigt påfrestande för vem som helst.

Det jag menar är att om de vänner jag har ändå är kvar hos mig trots att jag är full utav brister och fel, finns det något hos mig som de tycker om. Att hitta en riktig vän är något som vissa kan få kämpa med i ett helt liv och vissa misslyckas med det, jag har lyckats och är otroligt glad och tacksam för de underbara vänner som finns hos mig.

En riktig vän är ingenting som du bara får pang bom, de tar tid att hitta. Om du spelar ett spel då är varken du eller den vännen du spelar för värd att vara vän med, för om du inte kan bli accepterad för den du är – Hur mår du då när du ska sova på kvällen?