Grattis min älskade sambo

Idag fyller hon år

Idag fyller min älskade sambo Saga år, 24 blev det denna gång. Det är lite trist dock att våran dotter är sjuk och att jag har arbetat idag, det har bidragit till att denna dag kanske inte blir något speciellt, förutom lite presenter, hunden fick hon i förskottspresent, det var med andra ord mer symbolik med dagens presenter ifrån oss iallafall. Sen får man väl se vad vänner och resterande familj bidrar med =)

Får se vad det blir för tårta

Det blir inte mycket fira idag utan vi får nog vänta med det tills hela familjen mår bra, då kanske det kan bli en smarrig tårta vilket är rätt gott och vi är inte riktigt den typen som bangar när det kommer till sötsaker. När det handlar om födelsedagar då har man all rätt i världen att fylla på med lite extra socker, tycker jag och förhoppningsvis du med.

Kommer tillbaka snart

Läste något fördomsfullt för en stund sedan, ska fila ihop ett inlägg om det nu lite senare. Det jag läste var en väldigt onödig kommentar vilket det tyvärr finns överflöd utav.

Hörs snart igen.