Ibland blir det inte som man tänkt sig

Denna dagen blev helt annorlunda

Jag var helt inställd på att få stanna hemma igår, laddade dvd´n och köpte godis. Som gjort för en deprimerad afton, runt 21-tiden på kvällen fick jag ett meddelande av en vän, han frågade ifall vi inte skull åka ändå, de börjar ändå inte spela innan 22:30. Sagt och gjort, vi åkte de 16 milen och hann helt i tid, bilturen kanske inte var den mest lagliga. Dock körde inte jag 🙂

ADHD och konsert

Tyvärr var publiken riktigt kass igår, det var inte roligt alls att se hälften bara stå och stirra helst ska det vara lite rörelse när det vankas musik. För mig var det lite jobbigt med kroppen, fanns ingen ro i kroppen alls för att kunna slappna av. Har sett dem 5 gånger och lyckats vara avslappnad nästan alla gånger – det blev en hel del gungande med benen och sönderslitna naglar.

Att vara en sådan person som växlar i humör väldigt mycket gör att dessa upplevelser kan bli deprimerande vilket är otroligt jobbigt då musik är något av det absolut bästa jag vet. Jag var taggad hela vägen dit men när jag var på plats började mina läppar hänga och kroppen blev helt hyper. Då jag inte vill skilja mig ur mängden måste denna hyperaktivitet döljas på något sätt och det brukar speglas i att jag blir deprimerad.

Det känns i kroppen/humöret idag att dagen igår var superbra men helt skit. Det är helt klart värt att vara låg om man har fått en upplevelse ned en god vän och sina hjältar.

Det finns goda människor

Jag är otroligt tacksam och glad för att du drog med mig Daniel, uppskattas otroligt mycket och kommer aldrig att glömmas.

Nu vankas det kalas, återkommer med recension senare.