Jag är helt tagen

The dark knight rises

Årets utan tvekan bästa film, eller rättare sagt bästa filmen på 4-5 år. Jag satt som klistrad ifrån första sekund fram tills de 165 minuterna hade gått. Det händer inte ofta.

Inte ens personerna som satt runtomkring mig störde jag mig på, dock hade jag och min vän ont i magen i flera timmar innan visningen då både hon och jag har problem med social fobi.

Hur Christopher Nolan har lyckats med denna trilogi är för mig obegripligt, helt klart en regissör i världsklass.

Jag erkänner – det finns en nörd i mig

När det handlar om film är jag helt klart en nörd, men en stolt sådan. Finns ingen anledning till att förneka att man är en person som njuter utav andra personers konstverk. Vissa går på museum, jag kollar film.

Än en gång har jag lyckats gå emot den sociala fobin, känner mig riktigt lyckad och den magverk som puttrar inom mig just nu är den klassiska ”varva ner” känslan som infinner sig efter ett godkänt försök.

Jag önskar bara att alla mina försök till att gå emot det som förstör för mig skulle lyckas, men som för alla andra kan det gå fel ibland. Inget att hänga läpp för.

Jag går helt emot Aftonbladets ++++ och ger denna film TTTTT (tics) av fem möjliga.