Jag är unik – precis som alla andra

Sluta kopiera mig, skaffa en egen stil

Varför måste alla vara mainstream för att passa in i dagens samhälle? Tycker det är så sjukligt trist med en massa likbleka kopior av ingenting som man ser precis överallt. Det roliga är dock att folk inte fattar det.

Det kan se ut ungefär såhär:

  • Jag målar en tår vid ögat, det är unikt, jag gör så föratt skilja mig ifrån mängden.
  • Jag är punkare, därför köper jag designerkläder och lägger ner 2 timmar per dag för att se ut som just en punkare.
  • Jag är inte nån gothare, jag är mig själv – Den är nog min favorit.
  • Sluta kopiera mig, skaffa en egen stil. Jag är 19 år gammal och minst 150 000 personer kopierar mig. Jag blir ledsen utav det, kan jag inte få uttrycka mig utan att alla ska kopiera mig?
Pinsamt är detta, jag vet. Jag försöker att inte spela några spel, vill  inte bli accepterad bara för att jag säger rätt saker till rätt person via något manus som någon annan har skrivit.
Lev inte efter någon mall, lev ett liv som är äkta – sluta försöka vara någon du inte är. Om du skulle förlora alla dina vänner om du istället är dig själv, vad är det då för vänner?

Försök inte se ut som alla andra om du nu vill vara unik. Var dig själv, det vinner du på i längden. Mainstream tycker jag är väldigt trist, därför försöker jag göra mitt bästa i att inte vara det, i vissa fall så misslyckas jag precis som de flesta andra gör, men jag försöker iaf inte vara alla andra till lags för att bli accepterad.

YAY, jag är unik, jag skriver på LuNaRsVeNsKa och har en blogg.