Jag ska hitta på något idag

Helt otroligt

Jag är inte riktigt den ”typen” som gillar att hitta på något, om det inte har blivit välplanerat i mitt huvud lång tid i förväg. Dagen började med att vi ska ta en tur till Gränna med ett par goda vänner, inte helt fel då Julia inte har varit där på flera år.

Fördelen med att ha barn är att man kan åka till polkagrisfabriken och köpa/äta en hel del gott och kunna skylla på barnet. Men det ska man inte göra, det är bara att inse och erkänna att jag är en gottegris, tur är väl att jag inte är ensam om det i våran lilla familj.

Får panik av att hitta på något som någon annan föreslår

Om det inte har blivit genomgånget med mig ett bra tag i förväg. Det är ganska jobbigt men att göra detta idag blir lite SORK för mig vilket bara är nyttigt. Det kan ju inte hända speciellt mycket ändå, om jag inte får bestämma allt själv…

Idag blir det till att träna på

Allt verkade vara mycket enklare förr i tiden när allt var MBD – nä, nu var jag lite rolig, det stämmer inte alls. Jag är tacksam att jag lever nu och inte förr i tiden då det var annorlunda med allt som rör mina svårigheter.

Nu ska jag utfodra mig och sedan ta en dusch. Sedan bär det av ut i solen.