Ledsen och kan inte glömma

Rikligt med missflyt

Det är väldigt tråkigt när de planer man har inte blir som tanken var ifrån början. Egentligen skulle jag vara glad i hågen och vara på väg till Halmstad just nu, på väg till en festival på en spelning med mina hjältar som jag missade när de var på Sweden rock förra sommaren.

Är jag på väg? Nej, det var tyvärr fel läge just nu på flera olika sätt och jag känner mig riktigt sur och grinig för att jag inte kommer iväg. Men jag antar att detta är vad som händer ibland, kan inte alltid få som jag vill.

Semester snart va?

Jag är inte helt säker att jag får någon semester, blev anställd 1á Juni och har ingen tid sparad vilket resulterar i utebliven semester, eller obetald. Den sistnämnda är utesluten då min inkomst är den största inkomsten vi har. Hoppas på att få i förskott vilket de andra har fått, vore väldigt skönt för jag behöver verkligen vara ledig, det tar på krafterna med att först arbetsträna för att sedan gå upp i heltid.

Kan inte släppa fördomarna

Jag tog nog mer illa vid mig än vad jag först trodde att jag skulle göra, detta är ju egentligen inget som jag egentligen borde reagera på. Men det gör jag ändå, att det finns fördomar på arbetsplatsen är något som finns överallt. Trodde dock inte att jag personligen skulle bli drabbad utav dem.

Kan inte se på honom utan att känna lite ”irritation” vilket jag inte tycker känns bra, brukar inte bli påverkad på detta sätt utav andra. Är en sådan person som tycker om allt och alla och accepterar även det mesta. Behöver inte hålla med om allt, men det spelar ingen roll, bara respekten finns där vilket den gör, ifrån mig sett iallafall.

Vad är det egentligen för människor som kan leva livet som att de själva är alla andra? Det finns ingen människa som är perfekt och allra minst de som ser ner på någon. Jag antar att det alltid kommer att finnas ”fula” människor, det är väl bara att lära sig att leva med det.