Om ni gillar det som jag skriver

Då får ni gärna göra mig en tjänst

Det finns en mängd av sidor som man använder sig av för att dela intressanta inlägg ifrån diverse bloggar och sidor på internet. För att jag ska kunna nå ut till ännu flera personer som kan behöva läsa det jag skriver skulle jag vilja att du hjälper mig med en sak.

Här kommer en lista på olika sidor som du kan dela mina inlägg på. Det är väldigt enkelt och kostar inte ett öre. Du behöver dock registrera dig på dem, men det är gjort i ett nafs och sen är det bara att sätta igång.

Längst ner i mina inlägg ser du olika små ikoner, klickar du på dem delar du det inlägget som du läser. De sidor som finns är:

  • Pusha
  • Facebook
  • Reddit
  • Stumbleupon
  • Twitter
  • Google +
  • DIGG

Om alla hjälps åt och delar ett inlägg någon gång emellanåt, då kommer flera att få ny kunskap vilket betyder att okunskapen minskar. För det är väl precis vad vi vill? Att flera ska få förståelse för funktionsnedsättningar eller för andra människor överlag.

Hjälp mig hjälpa.