Semester, då ska man vila – eller?

Har alltid funderat

Under semestern då blir man slö och slapp, du får sova ut och bara må bra egentligen – för de allra flesta iallafall. Men hur blir det då med de 4 veckorna?

Jag har tre veckor i år, det känns riktigt bra då jag känner mig helt slut just nu, har verkligen inte mycket kraft kvar. Behöver detta för att gå ner i varv och få vila upp mitt psyke.

Ska försöka mig på något nytt

Läsning, jag är verkligen ingen läsare. Har kanske läst 7 böcker i mitt liv, min sambo kan läsa 7 på en vecka. Det är rätt mycket, men många är tydligen sådana.

Min plan är att jag ska fördjupa mig lite inom psykologi, inte för något utbildande syfte utan mer underhållande, tycker verkligen om att lära mig om hur vi fungerar – försöker även dela med mig en hel del utav mina kunskaper här på bloggen vilket jag antar att du har märkt.

Måste vila

Jag börjar känna mig låg igen, det är inte bra för det vara inte speciellt länge sedan som jag gjorde det – vill inte att dessa perioder ska komma tätare än vad de redan gör.

Tänk om man bara kunde få må bra, riktigt bra någon gång istället för att behöva gå omkring och oroa sig varje dag för hur man ska må imorgon. Jag vet, det är lite galet att gå omkring och tänka på det, men är man en grubblare så är man.

Hyper men trött

Det är spännande hur kroppen fungerar, jag är helt slut, jättetrött och orkar inte göra någonting alls egentligen. Men ändå är det där, ryck i kroppen.

Mina ben kan inte vara stilla längre stunder och jag blir otroligt rastlös väldigt fort. Problemet är att jag inte orkar eller vill göra något, men ändå ska kroppen hålla på och ”dra igång mig” – det är en spännande känsla kan jag lova.

Funderar på en sak

Jag tänkte börja videoblogga lite, kanske någon gång lite då och då. Har aldrig gjort det, och då jag verkligen inte vill synas och märkas av är detta en prövning utav rang, när det är dags hoppas jag att ni kommer att skratta med mig och inte åt mig.