Tappad sömn

Vart ska jag leta?

Vart ska man egentligen leta efter sömnen man tappat? Det är ingen enkel sak som de allra flesta med sömnproblem vet. Någonstans borde den väl ändå finnas tycker jag.

Natten till idag gav mig inte mycket vila, orsaken var väl att jag egentligen inte var trött. När jag ca 04 gick och la mig kunde jag ändå inte sova, kan inte riktigt förstå varför, förutom att jag inte var trött.

Borde man inte vara sömnig vid den tiden? Solen var borta för längesedan och halten utav Melatonin borde vara skyhög – När tankeverksamheten var som störst och en låt med det gamla Boråsbandet Brainwave surrade för fullt i mitt huvud slog det mig – Jag har inte tagit Voxra på en vecka.

Borde väl inte vara något problem?

Voxra ska tas på morgonen, det har nämligen en ”uppiggande” effekt och kan rubba sömnen vid försent intagande. Har inte haft några problem med detta och har gladeligen tagit dem varje morgon i över ett års tid förutom de gånger som Mynklo har spökat. Inkörningsperioden är ju sedan länge förbi och just det borde inte ha någon betydelse enligt mig.

Voxra är precis som med allt annat, dricker jag redbull somnar jag vilket är lite annorlunda då tanken bakom det hela är att det skall fungera uppiggande. Några utav oss alla reagerar olika på diverse preparat, flytande eller pillerform spelar ingen roll. Men när det gäller just Voxra, då tycker inte jag att de ska påverka min sömn numera då jag är en van användare.

Jag hoppas Mynklo tillåter mig att ta min Voxra imorgon då det är försent för mig idag. Det lär väl märkas ikväll om detta bara var en engångshändelse, men med mina erfarenheter lutar det åt ett helt annat håll.