Tourettebloggen.se i pappersformat

Varför ge ut en blogg i pappersformat?

Att ge ut en blogg i bokformat kanske verkar lite konstigt, jag håller med om det. Men i mitt fall och även många andra försöker vi nå ut till en bredare publik med det vi skriver, till de som behöver läsa det vi skriver men inte vill sitta vid en dator och läsa bloggar. Det finns även de som helt enkelt tycker att en bok är mycket mera behändig.

I denna bok kommer jag att dela med mig utav några viktiga inlägg som jag har skrivit.

Tourettebloggen.se
kanske är en konstig titel på en blogg då många använder just Tourette som någonting negativt och förnedrande.

Jag lever med ADHD, Tourettes syndrom, social fobi och tvångssyndrom, just därför är den titel jag valde för bloggen ingenting konstigt utan mera väldigt passande just därför kommer boken att ha samma titel vilket känns logiskt.

Jag vill med både bloggen och boken försöka minska på okunskapen som många har, alla kan inte veta allt det säger jag inte men att kunna lite mera om Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar är något som jag tycker att allmänheten borde.

Vad ska jag ha boken till?

Många tycker det är enklare att få in informationen i sitt huvud om man tex kan sitta i soffan eller kanske ligga i sängen när man läser. Det är bland annat det jag tänker, att på alla sätt möjligt kunna nå ut till andra.

Det finns även ytterligare en tanke med detta, men den sparar jag till lite senare. Jag håller på och fixar och trixar med textformatering och liknande just nu vilket är lite tidskrävande, men det kommer helt klart att vara värt det.

Jag hoppas du kommer att finna boken intressant när den släpps inom en snar framtid.