Ungar som förstör bilar – såhär undviker du problem

Tonåringar på parkeringen

Nu är jag fördomsfull, det kan mycket väl ha varit ett mindre barn eller en hel vanlig vuxen som fått lite för mycket av det goda. Det kan rent av ha varit en nykter vuxen som valde min parkering under natten till idag.

Vindrutetorkare bak på bilar verkade vara extra lockande under natten, vet inte riktigt varför men jag är tacksam att de inte valde de som sitter fram. De hade förstört torkarbladet på min bil, slitit det i flera delar och slängt iväg. De hade tyvärr även gått på min bilgrannes helt nya bil, samma sak där.

Kan inte få in i mitt huvud varför man ska göra detta? Men jag antar att barn är barn och de även de kommer att växa upp.

Tonåringar som förstör bilar – såhär undviker du problem

Missvisande titel? Ja faktiskt, det finns inte många sätt du kan undvika detta på förutom att skaffa ett garage eller helt enkelt sälja bilen och ta bussen. Men jag tycker inte att detta är en lämplig anledning till att börja åka i kollektivtrafiken.

Borde väl ge föräldrarna lite stryk, de måste ju uppfostra sina barn bättre. För alla vet ju att ditt barn blir precis som du själv var och kommer att göra precis som du själv en gång gjort.

Om du känner doften utav sarkasm och ironi har du helt rätt. Jag kan nämligen inte släppa det otroligt pantade uttalandet som jag skrev om i ett tidigare inlägg där vi tydligen inte ska uppfostra våra barn då  uppfostran formar barnet efter förälderns egna otillfredsställda drömmar och då blir barnet en annan person än den egentligen är.