ADHD är påhittat av läkemedelsindustrin

ADHD är ett sätt för läkemedelsindustrin att kränga amfetamin för miljardbelopp. Det finns inga bevis överhuvudtaget att ADHD existerar.

Det känns lika roligt varje gång jag läser något som detta

Tar du illa upp? Tycker nog att det känns lite jobbigt i min mage att det är läkemedelsindustrin som lurar mig för att få tjäna sina pengar. Om jag bara hade vetat att lite ”Omega 3” (Gratis Omega 3 Kapslar! Ange kod: omega3) Magnesium, lite annorlunda kost och träning skulle få allt att bli helt perfekt och jag skulle vara ”fri ifrån alla symptom” då skulle detta vara något som hade varit toppen. Tänk, jag skulle slippa alla mediciner som jag har varit tvungen att trycka i mig i flera år för att leva ett ”normalt” liv.

Jag blir arg, irriterad, ledsen, sårad

Tror inte ni att jag och många andra hellre skulle leva ett liv utan mediciner? Jag har provat allt men utan lyckat resultat. Vad är det andra inte förstår? Att vi som ganska uppenbart har problem kan behöva hjälp borde väl inte vara något som det ens ska debatteras om?

Det finns alltid kritiker och skeptiker, det går inte att komma ifrån. Men bara för att du säger att solen är en badboll förändrar det inget. Solen är fortfarande en sol vad du än tror.

Det är likadant med dessa nya professorer som hela tiden kommer fram till nya saker, ibland får du ADHD om du är för nära en radioapparat när du är jätteliten. Andra gånger får ett slag mot ditt huvud dig att bli en psykopat medan något enkelt som att vi bara är annorlunda inte verkar kunna komma fram.

Det är inte modernt att ha ADHD, problemen som vi har fanns även förr. Men då mörkades allt ner, nu när vi har kommit såpass långt att vi kan acceptera att alla inte är identiska måste det tydligen ändå finnas någon som inte kan se en funktionsnedsättning ifall personen ifråga inte har förlorat ett ben.

Vad är problemet? Deal with it, det gör vi.