ADHD = många järn i elden

Många projekt ger ett lugn

Jag är en utav dem som får panik av att inte ha mycket att göra. Många järn i elden för mig innebär att fokus lättare hittas, det är väldigt skönt då det för många är tvärtom.

Just nu har jag ett flertal projekt som upptar riktigt mycket tid, jag stressas inte upp utav detta utan lyckas bibehålla ett lugn och känner en harmoni i kroppen som jag annars inte gör.

Några exempel på de senaste veckorna för mig:

  • Har startat en ny blogg. Har just nu 3 st, två aktiva men arbetar med att få igång den tredje.
  • Försöker lära mig Adobe illustrator, inte enbart grunder utan mera avancerade moment.
  • Skriver två böcker.
  • Försöker utvecklas på mitt arbete genom att vilja prova på andra saker, då jag är relativt ny på mitt arbete är det mesta nytt.

Detta håller jag på med just nu, finns även några delar till som jag inte delar med mig av 😉 – Att hitta det som tar fram lugnet och harmonin i vårt sinne är inte enkelt, men när man lyckas hitta det då känns det inte som att man kan misslyckas.

Jag är otroligt motiverad

Den mängd motivation jag känner just nu är helt otrolig, viljan och styrkan finns där. Efter att ha haft en ganska tung period själsligt sett känns detta som en stor vinst.

Jag försöker utnyttja mina ”svagheter” (enligt mig styrka) – dock  finns det väldigt mycket dolt som jag inte visar, många med en funktionsnedsättning har under livet kämpat med att inte visa sig svag eller annorlunda. Det är helt fel, dölj inte den du är (jag kämpar med detta varje dag).

Tänk om Blondinbella hade dolt den hon är, vart skulle då denna människan vara idag?

Om hon kan genom vilja och motivation, då kan du. Även om du inte lyckas med allt du gör. Försök igen tills du hittar det du är bäst på, och gör det. Då kommer du kunna uträtta mycket.