Äntligen något vettigt att läsa

Hur många olika tidningar finns det egentligen? Allt för många enligt mig då det är helt galet svårt att hitta något vettigt att läsa. Denna bloggen handlar mycket om psykiskt ohälsa, funktionsnedsättningar och liknande. Just därför är det kanske lämpligt att jag tipsar om vettiga tidningar i den genre.

Tidningen Modern psykologi är en utav dem som faktiskt är vettig. Det är inte bara fackfolk som läser den utan även ”vi normala” som vill få en annan insyn i hur det fungerar med tankar, känslor och liknande.

Fördelen med just Modern psykologi är att den inte är riktad till kvinnor eller män, utan både och. Vilket underlättar mycket då allt för många tidningar har för stort fokus på kön. Jag läser många tidningar som innehåller intressant fakta men allt för mycket reklam för bindor eller smink.

Dagens fokusområde

Som du säkert vet håller jag på med en bok, tänker försöka få till ett par kapitel idag. Känns väldigt bra när ett kapitel blir färdigt, liten höjning för självförtroende. Även om ingen har läst det jag skriver om än.

Men innan jag skriver är det dags att göra något som man måste på en lördag, äta  bakelser och dricka kaffe. Det är något som jag rekommenderar alla att göra, Lördagen är nämligen den dagen då du inte behöver skämmas för att vara en gottegris!

Jag läste något intressant på facebook för några timmar sedan, ska fila ihop ett inlägg om detta snart. Jag tror du kommer att uppskatta det.